КРИК ДУШИ
|
|
Pierrot | Дата: Четверг, 2007-01-25, 9:28 PM | Сообщение # 16 |
Магістр
Статус: Відсутній
| FAVORIT, Тебя пожалеть и сказать: "ну ничего, держись..." или восхититься твоим спартанством и воодушевленно парировать "какая ты сильная!"? :С) Скажи мне, чтобы я смог загладить свою вину. :С))))) И войти в твое доверие не с ЧЕРНОГО хода, а по красной дорожке мимо услужливого швейцара... Р.S. Please, do me a FAVOuR, stop your lament. IT's just a freak![b]
Пьеро. Актер театра Папы Карло имени Карабаса Барабаса. Смотрю на мир широко раскрытыми глазами, полными цинизма и скептицизма.
|
|
| |
odd | Дата: Четверг, 2007-01-25, 10:57 PM | Сообщение # 17 |
Магістр
| Ааааааааааааааааааааааааааааа Ииииииииууууууууууууууууууууу Гигигиги бееееееееееееееееееее нєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєє ай (Скільки можна матюкатися!!! DerGufa!!! ), больно! (To admin: то не я, то моя душа)
Лав із... енд насінг елс метерз
Сообщение отредактировал DerGufa - Пятница, 2007-01-26, 2:11 PM |
|
| |
Випадково тут... | Дата: Пятница, 2007-01-26, 1:20 PM | Сообщение # 18 |
| ти геній
|
|
| |
DerGufa | Дата: Пятница, 2007-01-26, 2:12 PM | Сообщение # 19 |
КВНщик
| odd, Щось не працює система заміни поганих слів!!! Народ взагалі попух - навіть крапочок всередині матів не ставить!!! Будемо розбиратися!!!
Хіміки НЕ (!!!) уроди
|
|
| |
odd | Дата: Пятница, 2007-01-26, 3:58 PM | Сообщение # 20 |
Магістр
| Бачиш, таки корисно інколи матюкатись, вилазять дирки. Можна я буду тестувати систему: буду матюкатися коли скажете і скільки скажете. З.І. на добровільних началах!!!
|
|
| |
DerGufa | Дата: Пятница, 2007-01-26, 4:10 PM | Сообщение # 21 |
КВНщик
| А хто тут не на "добровільних"??? Ми зарплатню за обслуговування не отримуєм!!! (Хоч було б непогано!!! Може з Семеновичем поговорити, а Пістук???)
Хіміки НЕ (!!!) уроди
|
|
| |
odd | Дата: Пятница, 2007-01-26, 4:19 PM | Сообщение # 22 |
Магістр
| Поговоріть з Талмачом Галаджіяновичем Броварцовським, або з його кумом, а краще сватом.
|
|
| |
DerGufa | Дата: Пятница, 2007-01-26, 4:22 PM | Сообщение # 23 |
КВНщик
| А їм ми нахєра???
Хіміки НЕ (!!!) уроди
|
|
| |
odd | Дата: Пятница, 2007-01-26, 4:50 PM | Сообщение # 24 |
Магістр
| А ви придумайте на хрєна ви їм. Так всі роблять, кстаті, не треба 5 кришечок від кока-коли, ідуть в нагрузку до утюга марки "А ну-ка спой нам, фашист"?
|
|
| |
Aj@x | Дата: Четверг, 2007-02-01, 8:09 PM | Сообщение # 25 |
А Ти! Знаєш хімію?
| Quote (odd) | до утюга марки "А ну-ка спой нам, фашист" | так от че в тебе душа кричить
Sub specie aeternitatis
|
|
| |
odd | Дата: Вторник, 2007-02-06, 6:49 PM | Сообщение # 26 |
Магістр
| Нє, утюгом мою душу не візьмеш. Кричить вона тому що її деколи розпинають. А розпинають мою душу чвари поміж людьми, несправедливість, голодуючі діти в Африці і не тільки в Африці. Тільки но душе звикне, змириться з тим всім, як тут оп-па: підлітки на вулиці пинають ногами собачку, ось душа знову починає кричати, знову змириться, знову починає кричати. Тільки ось я дедалі частіше помічаю, шо душа моя інколи кричить нещиро, якось байдуже і відсторонено, може то вона отупіла від болі?
|
|
| |
Arcticfox | Дата: Пятница, 2007-02-23, 3:27 PM | Сообщение # 27 |
Студент
| odd, вони пинають собачку, твоя душа на грані нервового зриву, але ти проходиш повз це, нікому не заважаєш, ідеш у своїх справах, а підлітки пинають далі, собачка ненавидить підлітків і світ живе далі своїм цікавим життям... Так виходить? (попереджаю любителів чіплятись до слів : собачка - то просто абстракція, odd сам її запропонував..)
|
|
| |
DerGufa | Дата: Вторник, 2007-02-27, 1:40 AM | Сообщение # 28 |
КВНщик
| Цікаво у вас дУші кричать!!!
Хіміки НЕ (!!!) уроди
|
|
| |
FAVORIT | Дата: Суббота, 2007-03-03, 4:29 PM | Сообщение # 29 |
Школярик
| Pierrot, Жалость губит людей - это доказано. Вот.
всегда будь лучшим вариантом самого себя, а не второсортной копией кого-нибудь другого
|
|
| |
Arcticfox | Дата: Четверг, 2007-03-08, 8:12 PM | Сообщение # 30 |
Студент
| Чому нікому не потрібні розумні дівчата?? Добавлено (2007-03-08, 8:12 Pm) --------------------------------------------- Я іноді відчуваю себе іноплванетянкою... НЕ те щоб я вважала себе якоюсь винятковою собистістю, просто люди навколо чинять так дивно, я навіть і не уявляла, що можна ТАК вчинити... Наче я не з цього світу. Хтось коли-небудь відчував свою повну непотрібність, що ти ні на що не здатний, що люди навколо не потребують твого існування..що ти чужий цього світу і просто не знаєш, куди себе діти...?
|
|
| |